Ir al contenido principal
Ir al menú de navegación principal
Ir al pie de página del sitio
Open Menu
Journal of Lean Systems
Actual
Archivos
Avisos
Acerca de
Sobre la revista
Envíos
Equipo editorial
Declaración de privacidad
Contacto
Buscar
Buscar
Registrarse
Entrar
Buscar
Buscar
Inicio
/
Archivos
/
Vol. 5 Núm. 3 (2020)
Vol. 5 Núm. 3 (2020)
Publicado:
2020-06-25
Artigos
The use of value stream mapping (vsm) in the organizational management of public schools: a multicase study
Léony Luis Lopes Negrão, Tarcizio da Silva Barbosa
01-20
PDF (Português (Brasil))
Productive leveling through the flow map of value in a confectionery company
Rayane Stuani, Franciely Velozo Aragão
21-46
PDF (Português (Brasil))
Implementation overview of organizational routines in Lean Product Development (LPD)
Laryssa Menegazzo Sores Antunes, Fernando Antônio Forcellini, Jaime Andrés Lozano Cadena, Pâmela Teixeira Fernandes
47-62
PDF (Português (Brasil))
Lean and Lean Six Sigma for Higher Education Institutions
Rodrigo da Cruz, Luiz Veriano Oliveira Dalla Valentina, Márcia Adriana Tomaz Duarte
63-82
PDF (Português (Brasil))
Implementation plan with assistance of BIM and Lean for project processes in a medium-sized construction company
Carla Beatriz da Luz Peralta, Andresa Leal Gehrmann, Luciano de Vasconcellos Corrêa
83-108
PDF (Português (Brasil))
Use of the Lean Startup model in incubated companies
Gustavo Farina Lopes, Lynceo Falavigna Braghirolli, Marcelo Hoss
109-137
PDF (Português (Brasil))
Optimization of the Pasta production line in the “Collective Food Industry”
Gleison Hidalgo Martins, Arion Pereira, Carlo Túlio, Fernando Deschamps
138
PDF (Português (Brasil))
Desarrollado por
Open Journal Systems
Idioma
English
Español (España)
Português (Brasil)
Información
Para lectores/as
Para autores/as
Para bibliotecarios/as